Παροχή 36 φωτοσημαντήρων της Sealite, για τη σήμανση του διαύλου Λευκάδας.

Home / Παροχή 36 φωτοσημαντήρων της Sealite, για τη σήμανση του διαύλου Λευκάδας.
Back to News
Η εταιρεία POSEIDON Marine Supplies προμήθευσε 36 πλήρως εξοπλισμένους πλωτούς φωτοσημαντήρες της αυστραλιανής εταιρίας SEALITE Pty για τη σήμανση του συνολικού μήκους του διαύλου Λευκάδας εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την ασφαλή διέλευση όλων των σκαφών ημέρα και νύxτα.

Η εγκατάσταση των πλωτών φωτοσημαντήρων έγινε στα πλαίσια του έργου διαπλάτυνσης του διαύλου, ενός εκ των σημαντικότερων έργων που γίνονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, καθώς η ολοκλήρωσή του θα συμβάλει στην ανάπτυξη της θαλάσσιας συγκοινωνίας, του τουρισμού και της αλιείας.

Οι εγκατεστημένοι φωτοσημαντήρες τύπου SLB1250-DB είναι κατασκευασμένοι από γραμμικό πολυαιθυλένιο (linear polyethylene) με ενσωμάτωση εξισορροπητών υπεριώδους ακτινοβολίας (UV stabilizers) που εξασφαλίζουν τη μη αλλοίωση του χρώματός τους. Επίσης είναι σύνθεση τριών αυτόνομων υδατοστεγών και αβύθιστων τμημάτων, συνδεδεμένων σε έναν κεντρικό μεταλλικό ανοξείδωτο πυρήνα. Οι φωτοσημαντήρες ανταποκρινόμενοι πλήρως στους κανονισμούς θαλάσσιας κυκλοφορίας είναι εξοπλισμένοι με αναλάμποντα ηλιακό φανό LED ο οποίος φέρει GPS για το συγχρονισμό και την ταυτόχρονη εκπομπή των αναλαμπών από όλους τους φωτοσημαντήρες. Επίσης, διαθέτουν ενσωματωμένο ανακλαστήρα ραντάρ και κατάλληλο σήμα ημέρας.

Η εταιρεία POSEIDON Marine Supplies είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο της εταιρείας SEALITE Pty που, εκτός από την παροχή ολοκληρωμένων συστημάτων φωτοσημαντήρων, προσφέρει και:
• Υπολογισμό καταλληλότητας / διαστασιολόγησης επιλεγέντος συστήματος (φωτιστικό – σημαντήρας – αγκυροβόλιο) με χρήση προηγμένων πακέτων λογισμικού.
• Ολοκληρωμένες λύσεις για την κάλυψη οποιασδήποτε εφαρμογής και ανάγκης για θαλάσσια σήμανση.
• Υλικά αγκυροβολίας.
• Παροχή πληροφοριών εγκατάστασης.
• Συνεχή υποστήριξη σε λειτουργικά και τεχνικά θέματα.
• Παράδοση υλικών στο βέλτιστο χρόνο.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.