GDPR Policy

Home / GDPR Policy

(Please note: Text in English follows after the Greek part)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ)

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ: Με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας, μας χορηγήσατε προσωπικά δεδομένα σας, δηλαδή το ονοματεπώνυμό σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται απευθείας από εσάς, τα οποία οι ίδιοι μας παρέχετε.

1. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ: Σκοπός της επεξεργασίας αυτής η διευκόλυνση της μεταξύ μας επικοινωνίας, και η προώθηση των εταιρικών δραστηριοτήτων και προϊόντων και την ενημέρωση σχετικά με αυτά, εφόσον έχετε συμφωνήσει να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail, τηλεφωνικά μηνύματα. (Κανονισμός ΕΕ 2016/679, αρ. 6, παρ. 1, εδ. α και στ).

2. ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Τα προσωπικά δεδομένα που μας έχετε χορηγήσει διατηρούνται στην εταιρεία μας μέχρι την ανάκληση της συναίνεσής σας στην διατήρησή τους, όταν η συλλογή και επεξεργασία τους γίνεται με την συναίνεσή σας. Στην περίπτωση που τα δεδομένα σας μας χορηγήθηκαν με την συναίνεσή σας, διατηρούνται στην εταιρεία μας μετά την ανάκληση της για όσο χρόνο κρίνεται απαραίτητος για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων. Τα δεδομένα σας διαγράφονται μετά την παρέλευση πέντε ετών από την ανάκληση της συναίνεσής σας.

3. ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Τα προσωπικά δεδομένα που μας χορηγήσατε κατά την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας είναι δυνατόν να διαβιβάζονται σε τρίτους εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας, όταν συναινείτε στην λήψη ενημερωτικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων (email), για την αποστολή των ενημερωτικών μηνυμάτων σε εσάς και την προώθηση των εμπορικών υπηρεσιών μας. Οι τρίτοι εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας βρίσκονται εντός Ε.Ε., ενδέχεται ωστόσο να βρίσκονται και εκτός Ε.Ε., και συγκεκριμένα στις Η.Π.Α. Η διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων σε τρίτους εκτελούντες την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για λογαριασμό μας στις Η.Π.Α. γίνεται μόνο σε τρίτους οι οποίοι έχουν πιστοποιηθεί με privacy shield. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας χορηγείτε δεν δημοσιοποιούνται.

4. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Καθ’ όλη τη διάρκεια τήρησης των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που μας έχετε χορηγήσει, έχετε το δικαίωμα, πλήρους πρόσβασης και ενημέρωσης σχετικά με τα δεδομένα, τα οποία τηρούμε για εσάς. Αν τα δεδομένα, τα οποία τηρούμε για εσάς δεν είναι ακριβή ή είναι λανθασμένα ή ατελή, έχετε το δικαίωμα να κάνετε αίτηση και να ζητήσετε να διορθωθούν, συμπληρωθούν ή επικαιροποιηθούν. Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε αίτηση και να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον δεν επιθυμείτε πλέον την διατήρηση της επικοινωνίας μας ή την ενημέρωση σχετικά με τις εταιρικές δραστηριότητες και τα προϊόντα. Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε αίτηση και να ζητήσετε να περιορισθεί ο τρόπος με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας. Έχετε το δικαίωμα φορητότητας των προσωπικών δεδομένων σας, καθώς και το δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Τέλος, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας στην διατήρηση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που μας χορηγήσατε. Τα δικαιώματά σας αυτά έχετε τη δυνατότητα να τα ασκήσετε ανά πάσα στιγμή, υποβάλλοντας σχετικό αίτημα μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο info@poseidonms.com είτε αποστέλλοντας ταχυδρομικά το αίτημά σας στην οδό Αλμυρίδος, αρ. 6-8 στον Πειραιά. Έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, Λεωφ. Κηφισίας, αρ. 1-3 και έχει τον τηλεφωνικό αριθμό 2106475600 ή μέσω της ιστοσελίδας (www.dpa.gr).

Η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφαλή διατήρηση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που της παρείχατε.

Η παρούσα πολιτική δύναται να τροποποιείται ανά διαστήματα, για την συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία, κατόπιν μεταβολών που επέρχονται σε αυτή.

5. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ: Υπεύθυνος της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας είναι η εταιρεία με την επωνυμία «Ποσειδών Ναυτικά Εφόδια ΕΠΕ» η οποία βρίσκεται στον Πειραιά, οδός Αλμυρίδος, αρ. 6-8, με αριθμό τηλεφώνου: 210 4225930 και e-mail: info@poseidonms.com. Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (DPO) είναι η Αικατερίνη Μινάρδου (e-mail: dpo@poseidonms.com, τηλ.: 210 4225930).

PERSONAL DATA PROTECTION POLICY (REGISTERING ON WEBSITE)

COLLECTION AND PROCESSING OF PERSONAL DATA: By registering on our website, you have provided us with your personal data, i.e. your full name and your e-mail address. Personal data, which you provide to us, is collected directly from you.

1. PURPOSE OF PROCESSING: The purpose of this processing is to facilitate communication between us, and to promote and inform you about our corporate activities and products, provided you have agreed to receive informative emails, telephone messages. (EU Regulation 2016/679, No. 6, par.1, subpar. a and f).

2. DATA STORAGE PERIOD: In case your personal data is collected and processed with your consent, then your data are retained by our company until your consent is withdrawn. In case your data have been granted to us with your consent, they are retained in our company, after revoked, for as long as it is necessary to establish, exercise or support legal claims. Your data will be deleted after five years from the revoke of your consent.

3. DATA TRANSMISSION: The personal data you have provided us via your registration on our website, may be forwarded to third parties and be processed on our behalf, when you consent to receiving emails, newsletters and promotion of our commercial services. Third parties processing on our behalf are within the EU but may still be outside the EU, in particular in the US. The transfer of personal data to third parties processing personal data on our behalf in the US., is established only to third parties who have been certified with a privacy shield. The personal data you provide is not published.

4. DATA SUBJECT RIGHTS: Throughout the storage period you have the right for full access and information for the data you have provided and we hold for you. If the data we keep for you is inaccurate or wrong or incomplete, you have the right to request to be corrected, supplemented or updated. You have the right to request and ask to delete your personal data if you no longer wish to maintain our communication or information about our corporate activities and products. You have the right to request to restrict the process of your personal data. You have the right to data portability, as well as the right to object to the processing of your personal data. Finally, you have the right to withdraw your consent to the retention of your personal data. You may exercise your rights at any time by submitting a request via email at info@poseidonms.com or by posting your request at 6-8 Almyridos Str., Piraeus. You have the right to complaint to the Hellenic Data Protection Authority, located at 1-3 Kifissias Avenue, Athens, with telephone number: 2106475600 and website www.dpa.gr.

Our company has taken all the necessary technical and organizational measures to ensure the protection of your personal data.

This policy may be amended from time to time to comply with applicable law following law amendments.

5. DATA PROTECTION OFFICER: Responsible for processing your personal data is the company named “Poseidon Marine Supplies Ltd” located at 6-8 Almyridos Street, Piraeus, with phone nr: 210 4225930 and e-mail: dpo@poseidonms.com, tel: 210 4225930).

Jessica kourkounis for education week proponents say essay writer that virtual school counseling has its advantages, particularly for students more comfortable interacting online than in person.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.